Kicsit jobb lett, maradhat?

Cégünkről

Adatok

Cégnév: Hostonic Online Szolgáltató és Fejlesztő Betéti Társaság
Rövidített név: Hostonic Online Bt.
Székhely: 1077 Budapest, Rottenbiller u. 34. I/7.
Cégjegyzék szám: 01-06-769824
Adószám: 22179155-2-42
Közösségi adószám: HU22179155
Kamarai nyilvántartási szám: BU22179155
Bankszámlaszám: 12010659-00119418-00100003
Alapítás éve: 2005.

Vezetők                                                                                                            QR kódok:

Bilau Kinga - üzletvezető

Útkeresése 2001-ben a marketing-kommunikáció világába sodorja. Kis- és közepes vállalatoknál dolgozik marketing munkatársként eleinte autodidakta háttérrel, később néhány szakirányú diplomával is alátámasztja döntését. Érdeklődése 2004-ben az online marketing által kínált újabb, kiaknázatlan területek megismerésére sarkallja, kezdetben ügyféloldalon foglalkozik webes projektekkel, majd az itt szerzett tapasztalatok saját vállalkozása megalapítására ösztönzik.

Pifkó Krisztián - technikai vezető

A windows-os világtól való menekülési lehetőség miatt specializálódik a webre 1999-ben. Előbb a Webdesign fejlesztője, 2000-től a Kirowski fejlesztője, majd fejlesztési vezetője. Később néhány évet nagy és szürke banki rendszerek fejlesztésével tölt, innen tér vissza immár saját vállalkozása égisze alatt az elhanyagolt igazihoz: az interwebhez. Klinikai polihisztor eset, a linux kernel fejlesztésétől az androidos alkalmazásokig mindenbe beleüti az orrát.

Társadalmi szerepvállalás

Munkánkkal valódi értéket képviselő kezdeményezésekhez szeretnénk hozzájárulni.

Az Adj egyet ajándékba! kezdeményezés annyira megtetszett, hogy a weboldalt teljes egészében felajánlásként készítettük, valamint tárhellyel is támogatjuk a működést. Az Adj egyet ajándékba! egy új fajta adományozási forma. A térképen szereplő partnereknél, a vásárlás során kifizethethet még egy vagy akár több terméket vagy szolgáltatást azok számára, akik rászorulnak. Legnagyobb előnye, hogy az adomány változatlan formában jut el a rászorulókhoz.

A Haver Alapítvány munkáját online marketing szolgáltatásokkal segítjük. Az alapítvány önkéntesei olyan interaktív foglalkozásokat tartanak elsősorban középiskolai tanulók részére, amelyeken saját tapasztalataikból kiindulva beszélnek a zsidóságról és a zsidókról, a zsidók helyzetéről, problémáiról, a társadalmi kirekesztés és az antiszemitizmus rejtett vagy nyílt formáiról.

Tárhely és fejlesztői szolgáltatással támogatjuk a Bioport állat- és növényismertető website-ot. Ajánljuk mindazoknak, akiknek a tudományos igényesség mellett a közérthetőség is fontos szempont.

Az Alkotótábori Egyesület weboldalát fejlesztői munkánkkal támogattuk, Tatár Gergő, az Egyesület tagjának webdesign-ja alapján. Az 1976-ban alakult Alkotótábort minden év nyarán olyan tehetséges fiatalok részére szervezik, akiknek célja a művésszé válás, a művészeti felsőoktatásba jutás.