Kicsit jobb lett, maradhat?

Referenciák

Flikk-flakkos megoldások

 • NATGEO kvízjáték

  www.natgeojatek.hu

  A National Geographic Channel online játéka, ahol a játékosok próbára tehetik tudásukat a körülöttünk lévő világról és a NatGeo filmjeiről. Játsszon és nyerje meg az értékes ajándékok egyikét!

 • Budapest Adschool

  www.adschool.hu

  A Budapest Adschool kiscsoportos, gyakorlati képzésében a diákok a reklámügynökségi szövegíró és art director pozíciók betöltéséhez szükséges naprakész ismereteket kapnak. A gyakorlati lehetőségeken túl a legjobbaktól sajátíthatják el a reklámipar fortélyait.

  Design: RedWorks Budapest

Brand oldalak

 • droid monsta Android applications

  droid.monsta.hu

  Pifkó Krisztián androidos alkalmazásainak website-ja. Az oldal a naprakész webfejlesztés állatorvosi lovaként minden modern megoldást felvonultat.

  A mára már alapfelszereltségnek számító teljeskörű SEO támogatáson túl HTML5 alapokon készült, a responsive web koncepciójának megfelelően, a mobil eszközök többféle példányát támogató dinamikus layouttal. Mindezt tetézi a schema.org szemantikus markup ajánlásainak felhasználása, elősegítendő keresők találati listáján való fejlettebb megjelenést.

 • Dunai Hajós Pálinka

  www.dunaihajospalinka.hu

  A Vecse Komplex Kft. a többszörösen díjnyertes Dunai Hajós Pálinkák készítője. A honlapon étel- és koktélreceptek, továbbá számos, pálinkához kapcsolódó érdekesség található.

  Fedezze fel ön is a hungarikumok desszertjét, a tiszta magyar gyümölcspálinkát!

  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Gere Tamás & Zsolt

  www.geretamas.hu

  A villányi bor termővidéke a hegység déli lejtőinek kedvező talaj- és éghajlati adottságai révén, olyan nemes italoknak adja bölcsőjét, mint a Villányi Chardonnay, a Villányi Pinot Noir és a Villányi Portugieser.

  Megbízó: INX GROUP Informatikai Kft.
  Design: Győri Design és Doma Tamás

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Galamb Méretes Szabóság

  www.galambszabosag.hu

  A Galamb Konzultációs Szabóság – az angol fordítás szerint Bespoken Tailoring – egy igazi londoni utcácska hagyományait hívja életre. Célja, hogy a klasszikus, tradicionális vonalakat ötvözze a legutolsó divat és az egyéni igények kombinációjával.

  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

Céges weboldalak

 • Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

  www.dekoratio.hu

  Kiemelt stratégiai partnerünk és megbízónk oldala a reklám- és dekorációs eszközök ismertetésével számos hasznos információt nyújt látogatóinak. Amennyiben grafikai tervezésre, kivitelezésre van szüksége, tekintse meg a széles termékválasztékot, valamint a referenciamunkákat!

  Design: Kiss Miklós

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Equital Lovasudvar és Wellness Panzió

  www.equital.hu

  Az Equitalnak lelke van. Az üzemeltetők nap mint nap azon dolgoznak, hogy látogatóikat egy olyan, a kategóriájában egyedülálló, családias helyen láthassák vendégül, amely egy egyedülálló kis világot alkot. Olyan helyen, ahova ők magunk is mennének.

  Design: ügyfél által biztosított

 • Béta-Floor Kft.

  www.betafloor.hu

  Minőségi szőnyegpadló, PVC padló, lamináltpadló, valamint ezek kiegészítőinek kis- és nagykereskedelme. Bemutatóterme az EUROPARKETT, ahova igazán érdemes ellátogatni, hiszen hatalmas termékválaszték és igen kedvező árak várják a vásárlókat.

  Design: Doma Tamás

 • CaSTdesign - lakberendezés

  www.castdesign.hu

  Legyen szó klasszikus, modern, mediterrán vagy akár orientális stílusról, abban biztos lehet, hogy a CaSTdesign lányok csodálatosan berendezik otthonát, irodáját, üzletét. Ha motivált, együttműködő, kreatív lakberendező partnereket keres, hozzájuk bátran fordulhat!

  Design: ügyfél által biztosított, mi webesítettük

 • Transaggregát Kft.

  www.hondakisgepszerviz.hu

  A társaság tevékenységi körébe megalakulása óta  tartozik a Honda által gyártott kisgépek, Honda motorral meghajtott áramfejlesztők, szivattyúk, lapvibrátorok, döngölők, aszfaltvágók, és egyéb építőipari berendezések értékesítése, szervize, alkatrészellátása.

  Design: Doma Tamás

 • Business in Hungary

  www.businessinhungary.com

  A Business in Hungary a Kremmer Investments Ltd. egyik üzletága, amely a Magyaroszágon befektetni vágyó külföldieket támogatja a lehetőségek feltárásával és üzleti tanácsadással. Magasfokú helyi piacismeretének köszönhetően a megvalósításban, üzleti partnerek, beszállítók felkutatásában és a velük való tárgyalásokban is segít megbízóinak.

  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • EuTrust Zrt.

  www.eutrust.hu

  Az EuTrust Zrt. a hazai kis és közepes vállalkozások, nagyvállalatok részére teljes körű beszállítóként minőségi irodatechnikai, oktatástechnikai, számítástechnikai, nyomdai és irodaszer megoldásokat nyújt.

  Design: Doma Tamás

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • dekosite

  www.dekosite.hu

  A dekosite ötvözi a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés előnyeit, így biztosan azt kapja, amit szeretett volna. Az itt összegyűjtött designokat a világ legjobb webdesignerei dolgozzák ki. Válasszon és konzultáljon, a dekosite-tal biztosan elégedett lesz!

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • GasztroRent

  www.gasztrorent.hu

  Jó lenne, ha party-ján vendégeivel együtt mulathatna, és sem a főzéssel, sem a felszolgálással, sem pedig a takarítással nem kellene foglalkoznia? Esetleg szeretné elsajátítani az ételkészítés alapjait, de nincs türelme a szakácskönyvekhez?

  A honlapra mindenképp érdemes ellátogatnia, mert a vendégfogadás etikettje mellett számos receptet is talál.

  Design: TemplateMonster.com

 • For Rest Kft.

  www.forrest.hu

  A cég vagyonvédelmi és elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezését, valamint teljes kivitelezését végzi. Rendszereiket szakszerűen karbantartják, így teljes felelősséget vállalnak azért, hogy hosszú ideig, magas színvonalon és hatékonyan működjenek.

  Design: ügyfél által biztosított

 • BikeFm

  www.bikefm.hu

  A BikeFm arra szeretné inspirálni a munkavállalókat és vezetőket, hogy a kerékpározásra, mint a fenntartható és egészséges életstílus egyik elemére tekintsenek. Céges kerékpárflották, kerékpártárolók kialakításával és üzemeltetésével foglalkoznak.

  Design: ügyfél által biztosított

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Mobil Kiadó és Grafikai Stúdió

  www.mobilkiado.hu

  Az elmúlt húsz évében készítettek szinte mindent: a teljes arculattervezéstől a legegyszerűbb névjegyeken keresztül a művészeti katalógusokig, folyóiratokig, tankönyvekig, sajtóhirdetésekig, plakátokig.

  Design: ügyfél által biztosított

 • Kazántrade Kft.

  www.kazantrade.hu

  Ipari kazán és energiatechnológia szállító és rendszeroptimalizáló mérnökiroda és szerviz cég, amely több mint 20 éves háttérrel rendelkezik, magyar tulajdonú és dinamikusan fejlődik.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • FémSzerviz

  www.femszerviz.hu

  A FémSzerviz szerkezetlakatos műhely magánszemélyek részére különböző fémszerkezetek (biztonsági rácsok, kapuk, polcrendszerek, előtetők) tervezését, gyártását és helyszíni kiszerelését végzi, cégek részére alvállalkozásban kínál fémmegmunkálási bérmunkákat.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • Tomaj Ügyvédi Iroda

  www.tzs-partners.hu

  Az Ügyvédi Iroda legfőbb célja, hogy munkatársai speciális szakképzettsége és tapasztalatai révén az új kihívásokhoz való alkalmazkodásban rugalmas és dinamikus, ugyanakkor megbízható partnerei legyenek ügyfeleiknek.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • Café Montecassino

  www.montecassino.hu

  Az I. kategóriás Café Montecassino elektronikus játékterem 39 játékhellyel és külön kávézóval várja vendégeit.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

Non-profit oldalak, portálok

 • Szegedi Vadaspark

  www.zooszeged.hu

  Az egyik legkülönlegesebb állatkert hazánkban. Az itteni állatfajok jelentős része még európai viszonylatban is kuriózumnak számít. Látogasson el Ön is a Szegedi Vadasparkba!

  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Adj egyet ajándékba!

  www.adjegyetajandekba.hu

  Ez egy új fajta adományozási forma. A térképen szereplő partnereknél, a vásárlás során kifizethethet még egy vagy akár több terméket vagy szolgáltatást azok számára, akik rászorulnak. Legnagyobb előnye, hogy az adomány változatlan formában jut el a rászorulókhoz. Annyira megtetszett a kezdeményezés, hogy a weboldalt felajánlásként készítettük a mozgalom számára.

 • Kalkulus - ahol az érték a mérték

  www.kalkulus.hu

  A Kalkulus egy olyan értékmérő, információs rendszer, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kifejthessük a véleményünket szinte bármiről. Hasznos segítséggel szolgálhat mindazok számára, akik éppen ezen vélemények alapján kívánnak eligazodni egy adott témában.

  Design: ügyfél által biztosított

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • Rock'n'Ride

  www.rocknride.hu

  Doór Zoltán hasonló című rádióműsorának hivatalos oldala, ahol meghallgathatja a műsor korábbi hangfelvételeit, bemutatókat olvashat a műsorban szerepelő zenekarokról, valamint a hazai rock élet eseményeivel kapcsolatos híreket is talál.

  Design: TemplateMonster.com, átalakította Doma Tamás

 • Alkotótábori Egyesület

  www.szabadiskola.hu

  Az 1976-ban alakult Alkotótábort minden év nyarán olyan tehetséges fiatalok részére szervezik, akiknek célja a művésszé válás, a művészeti felsőoktatásba jutás. A táborba az érdeklődők on-line is jelentkezhetnek.

  Arról, hogy valóban érdemes, az Életképek, valamint a Szekciók menüpont alatt is meggyőződhetünk.

  Design: Tatár Gergő

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

Webshopok

 • NETprinter

  www.netprinter.hu

  A NETprinter egy online alkalmazás, amelynek segítségével egyszerűen rendelhet meg saját fényképből készített nagy formátumú nyomtatott képeket.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: ügyfél által biztosított

 • Történetbolt

  www.tortenetbolt.hu

  Előfordult már, hogy egy bizonyos alkalomra szeretett volna könyvet? Mennyi ideje van éppen, hogy elolvasson egy történetet? Vagy esetleg a hangulatát követve szeretné kiválasztani az aktuális olvasmányt? Válogasson, rendeljen és olvasson kedvére!

  Minden kiadvány csodaszép, így ajándéknak is tökéletes választás.

  Design: Doma Tamás

  Olvassa el ügyfelünk véleményét! »

 • VapeHouse - elektromos cigaretta bolt

  www.vapehouse.hu

  A VapeHouse kínálatában kapható minden, ami a minőségi elektromos cigarettázáshoz szükséges: elektromos cigaretta szett, e-liquid, pót akkumulátor, patron.

  Széles választékban kínálja az egyik legnépszerűbb amerikai gyártó, a Johnson Creek termékeit. Az utántöltő folyadékok minden igényt kielégítenek, legyen szó PG vagy VG alapról, és természetesen a változatos, telt, fűszeres ízekről.

 • Nu Skin Roll-Up & Poster Webshop

  nuskin.dekoratio.hu

  A Nu Skin partnereinek készült webshop, ahol a regisztrált látogatók minőségi reklámanyagokat (roll-up bannereket és plakátokat) rendelhetnek.

  Megbízó: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.
  Design: Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

 • Skateworld

  www.skateworld.hu

  A Skateworld budai, szegedi és bukaresti üzletén kívül immár online áruházban is válogathatunk a különféle típusú, márkájú görkorcsolyák, jégkorcsolyák, gördeszkák és kiegészítő felszerelések között.

  Design: ügyfél által biztosított