Kicsit jobb lett, maradhat?

Referenciák

Insomnia Reklámügynökség
    Garmin
    L'Occitane Hungary
    NOÉ Állatotthon Alapítvány
    Legrand

USP Kft.
    Europeum Bevásárlóközpont

Karmamedia Kft.
    Budapest Plasztikai Intézet
    Dr. Rose Magánkórház

Marketing&More Kft.

Budapest Adschool

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

Bodrogi Kúria Wellness Hotel

For Rest Kft.

Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

Bagdi Bella

GasztroRent

Történetbolt

Google AdWords hirdetések

Legyen szó egyszeri megbízásról vagy hosszútávú együttműködésről, szívesen vállaljuk Google AdWords Fiókjának létrehozását, a kampányok professzionális kialakítását és hirdetései optimalizálását is.

Kampányok létrehozása, optimalizálása

Google AdWords Fiókja létrehozását követően kampányokat és hirdetéscsoportokat alkotunk, amely a hatékony beállítások elvégzését, a szöveges - és igény szerint képes - hirdetések elkészítését, valamint a kulcsszavak és webhelyek (a Google tartalmi hálózatának partnerei) kiválasztását jelenti. Ezután figyeljük az eredményeket, és optimalizáljuk, finomhangoljuk a kampányokat, folyamatosan szem előtt tartva az előre meghatározott célokat, amely lehet például a megtérülés növelése, az egy kattintásra vagy konverzióra (ajánlatkérés, vásárlás, regisztráció, feliratkozás a hírlevélre stb.) jutó költség csökkentése, esetleg a konverziók, a kattintások illetve megjelenések számának növelése adott költségkereten belül.

Célunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzunk hirdetéseiből.

Fiók átadása

A Fiók kezelését bármikor átveheti. Igény esetén, az átadás előtt személyes, testreszabott oktatást biztosítunk Önnek vagy kollégájának, hogy kampányai a lehető legjobb hatékonysággal fussanak tovább. Ez igen hasznos akkor, ha minél rövidebb idő alatt szeretné megszerezni azt a know-how-t, amely ahhoz szükséges, hogy valóban megtérüljenek hirdetései.

Tájékoztató

Amennyiben Google AdWords fiókjának kialakításához, kezeléséhez szakértő segítségét szeretné igénybe venni, kérjük, olvassa el a Google AdWords hirdetői tájékoztatóját: Együttműködés harmadik felekkel

Google AdWords minősítésünk: Egyéni képesítés

Bilau Kinga, az alábbi szakterületeken:

Keresési hirdetés haladó
Vizuális hirdetések
Jelentéskészítés és elemzés

Egyéni minősítés megtekintése »

Miért érdemes hozzánk fordulni?

  • Idő, kapacitás: ha nincs elegendő ideje vagy belső erőforrása AdWords Fiókjának kezelésére, érdemes megbízható partnert választani.
  • Költségek: a jó minőségű AdWords kampányokkal rengeteg pénzt spórolhat, a kampányok kialakítását, és az indítást követő legalább 1-2 hónapig a kezelését, optimalizálását is megéri szakértőre bízni.
  • Szakértelem: A Google AdWords Minősítési programban Egyéni képesítéssel rendelkezünk. Emellett egyik fő tevékenységünk a weboldal készítés, így tisztában vagyunk a lehetőségekkel. A tökéletes eredmény elérése érdekében szívesen adunk tanácsot olyan oldalak továbbfejlesztéséhez is, amelyeket nem mi készítettünk.
  • Kontroll: tőlünk minden információt megkap ahhoz, hogy pontosan tudja, mit miért teszünk, és milyen eredményeket várhat. A kampányok teljesítményéről igény szerinti rendszerességgel jelentéseket küldünk.
  • Célunk: az Ön hosszútávú elégedettsége. Nem abban gondolkodunk, hogy minél többet költsön vagy minél kevesebb munkával sok pénzt keressünk. Azért dolgozunk, hogy megtérüljön a befektetett pénze. Szeretnénk, ha annyira boldog lenne a munkánktól, hogy másoknak is ajánlja szolgáltatásainkat.

Áraink

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényei és céljai megismerése után ötleteinkkel, javaslatainkkal segítsük a megfelelő koncepció kialakításában, és egyedi ajánlatot adjunk Önnek!