Kicsit jobb lett, maradhat?

Referenciák

Insomnia Reklámügynökség

For Rest Kft.

Deko-Ratio Reklámszolgáltató Zrt.

Dunai Hajós Pálinka

Bagdi Bella

Régimódi és Digitális Fotóstúdió

GasztroRent

Keresőoptimalizálás

Többet adunk, mint egy jó helyezés a Google-ben. Olyan látogatókat hozunk oldalára, akik valóban érdeklődnek termékei, szolgáltatásai iránt.

A keresőkre optimalizálás (SEO) folyamata

Ahhoz, hogy mindezt elérjük, a szükséges feladatokat egymásra építve végezük el, hiszen az oldalra mutató hivatkozások növelik az oldal keresésfüggő fontosságát, de lényeges az is, hogy a linkek szövege tartalmazza az oldal szempontjából fontos kulcsszavakat.

  1. Kulcsszóelemzés: a látogatók a keresőkből kulcsszavakra és kifejezésekre keresve érkeznek, így kiválasztásuk a siker alapja.
  2. SEO szövegírás: az oldal tartalmának optimalizálása a keresőkre.
  3. Linképítés: oldalra mutató hivatkozások számának növelése a kulcsszóelemzésben nyertes szavak és kifejezések használatával.

Miért érdemes hozzánk fordulni?

  • Idő, kapacitás: ha nincs elegendő ideje vagy belső erőforrása a feladatok elvégzésére, érdemes megbízható partnert választani.
  • Szakértelem: egyik fő tevékenységünk a weboldal készítés, így tisztában vagyunk a lehetőségekkel. A tökéletes eredmény elérése érdekében szívesen adunk tanácsot olyan oldalak továbbfejlesztéséhez is, amelyeket nem mi készítettünk.
  • Kontroll: tőlünk minden információt megkap ahhoz, hogy pontosan tudja, mit miért teszünk, és milyen eredményeket várhat. A linképítés során pl. havi rendszerességgel jelentést küldünk.
  • Célunk: az Ön hosszútávú elégedettsége. Nem abban gondolkodunk, hogy egy vagy több kulcsszóra jó helyezést érjünk el, ennél jóval tovább megyünk, a megtérülésre koncentrálunk. Szeretnénk, ha annyira boldog lenne a munkánktól, hogy másoknak is ajánlja.

Áraink

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényei és céljai megismerése után ötleteinkkel, javaslatainkkal segítsük a megfelelő koncepció kialakításában, és egyedi ajánlatot adjunk Önnek!