Kicsit jobb lett, maradhat?

Virtuális Co-location

Virtuálius Co-location megoldásainkat olyan ügyfeleinknek kínáljuk, akik saját szervert szeretnének üzemeltetni, de egy teljes célhardver elhelyezésére nincs szükségük.

Egy dedikált szerver teljesítményének kihasználtsága általában a lehetséges maximumnak csak a töredéke. Ez a kihasználatlan extra teljesítmény és a napjainkban igen fejlett szintet elért virtualizációs technikák lehetővé teszik, hogy egy megfelelően nagy kapacitású kiszolgálót több virtuális gépre osszunk fel, és ezek a gépek egymástól függetlenül, teljes értékű kiszolgálóként üzemelhessenek.

Az így kialakított virtuális gépek teljesítménye átlagos felhasználás esetén akár a fizikai gép teljesítményét is elérhetik, akár eltérő operációs rendszerek is futtathatók rajtuk, az így kialakított konfigurációk pedig rugalmasan, percek alatt bővíthetők, a futtatott alkalmazások növekvő igényei szerint.


ZenIX virtuális co-location

Ha Önnek nincs szüksége dedikált teljesítményre, akkor ZenIX virtuális co-location csomagunk segítségével könnyedén megkezdheti saját Internetes szerverének üzemeltetését, a szokásos co-location díjak töredékéért, költséges hardvereszközök beszerzése nélkül.

ZenIX általános célú virtuális co-location szervercsomagjaink a legtöbb saját szervert igénylő feladatot jól teljesítik. A szerver kapacitását rugalmasan összeválogathatja a futtatandó alkalmazások igényei és a célfeladat szerint.

  ZenIX alapcsomag Havi díj: 9 000 Ft + ÁFA
  128 MB memória  
  10 GB háttértár  
  1 db fix ip cím  
  Bővítési lehetőségek1:  
  + 128 MB memória 2 000 Ft + ÁFA/ hó
  + 10 GB háttértár 1 000 Ft + ÁFA/ hó

 

 

 

 

 

 

Hálózati paraméterek:

Maximum elérhető belföldi sávszélesség: 100 Mbit/s (up/down)
Maximum elérhető külföldi sávszélesség: 100 Mbit/s (up)

Támogatott operációs rendszerek2:

GNU/Linux 2.6
OpenSolaris (build134)

Támogatott GNU/Linux disztribúciók3:

Debian GNU/Linux 5.0
CentOS 5.5

1. Korlátozott mennyiségben, ameddig a rendelkezésre álló szabad kapacitás engedi.

2. Más igényelt operációs rendszer esetén kérjük érdeklődjön munkatársunknál. Fenntartjuk a jogot bizonyos operációs rendszerek indok nélküli elutasítására.

3. Más disztribúciók használata lehetséges, egyszeri telepítési díj ellenében. A telepítési díj 5.000 Ft + ÁFA előre telepített diszk image biztosítása esetén, ennek hiányában 10.000 Ft + ÁFA. A telepítési díjat csak sikeres telepítés esetén számoljuk fel. Fenntartjuk a jogot bizonyos disztribúciók indok nélküli elutasítására.


« Vissza